Wennen in Nederland - Reisverslag uit Hilversum, Nederland van karininbani - WaarBenJij.nu Wennen in Nederland - Reisverslag uit Hilversum, Nederland van karininbani - WaarBenJij.nu

Wennen in Nederland

Door: Karin de Bruijn

Blijf op de hoogte en volg

09 Juli 2009 | Nederland, Hilversum

Beste allemaal,

Hartelijk dank voor al jullie meeleven en berichtjes op de site!

Het is weer erg wennen om thuis te zijn door het tijdverschil, maar ook doordat ik de Dominicaanse erg mis!

De komende tijd ga ik aan de slag om voorbereidingen te treffen voor de projecten voor volgend jaar en ik hoop dat er dan wel genoeg deelnemers zullen zijn voor de 4YOU reizen!! Er zijn nu folders gemaakt, die verspreid worden op grote activiteiten waar veel mensen komen zoals FLEVO festival. Als je zelf wilt meehelpen en belangstellende weet, meld het dan!

In september zal de school in Santa Rosa worden geopend en deze maand zal de inschrijving starten voor de nieuwe leerlingen! Er is heel veel werk verzet door Esdras en Helen om dit voor elkaar te krijgen!

Van 1-8 augustus komt er een groep om de school te gaan schilderen en ook om workshops te geven aan de leraressen op het gebied van lesmethodes.

Iedereen die dit project wil steunen, kan zijn bijdrage overmaken op gironummer 7613167 tnv stichting 4YOU te Groenekan ovv school Dominicaanse Republiek.

Hartelijke groeten,

Karin

• 11 Juli 2009 - 07:15

Louise:

Hallo Karin!
    Ik wens je veel succes bij je verdere voorbereidingen en kan me goed voorstellen dat je de DR erg mist: zo'n ander leven (wat je hart heeft) Wel fijn dat er mensen zijn, die naar hen omzien. groetjes Louise