Hard gewerkt aan het dak
Door: Karin de Bruijn
28 September 2005 | Dominicaanse Republiek, Baní
Allereerst hartelijk dank voor al jullie reacties. Erg leuk om te lezen.
Gisteren hebben we Kim van het vliegveld gehaald, onze Belgische die mee gaat helpen met het project en onderwijzeres is en straks ook gaat meehelpen met het kinderwerk. Het was een goeie grap, dat zij aan mij niet haar aankomsttijd had doorgegeven, maar de duur van de vlucht, 8.50 uur en zo stonden we voor niets op Santo Domingo Airport, maar het kwam allemaal goed en ik heb er veel van geleerd: altijd vluchtnummer vragen! En die Dominicanen blijven dan zo rustig, zij raakten helemaal niet in paniek en werden ook niet boos. Verbluffend. 's Middags zijn we na een telefoontje van Kim haar gaan ophalen.
Vandaag stonden we weer vroeg op, rond half zeven en zijn Kim en ik naar de school geweest om ons voor te stellen en kennis te maken met de leraressen. Heel gastvrij werden wij ontvangen en mochten in alle klassen even iets zeggen. Tot mijn grote verrassing kreeg ik twee pakken heerlijk melk mee!
De rest van de dag hard gewerkt op de bouw. We hebben betonijzer gevlochten en nu is het klaar en kan de electricien aan het werk, met Ben en Ernst en vrijdag gaan we beton storten. Het gaat enorm snel en alles loopt volgens planning!
Zo, nu nog even naar de supermarkt en dan naar huis, douchen en eten!
Groeten,
Karin
28 September 2005 - 21:47
Willeke En De Rest:
Nog zo laat aan het mailen? Of is er tijdsverschil? Nou, groetjes en alvast een goede en welverdiende nachtrust gewenst! -
29 September 2005 - 10:30
Gerda Te Winkel:
Ik zou die supermarkten wel eens even willen zien...en..Maar je kunt dus ook douchen??Ik wens je een geweldige tijd en je weet het he: God wil bless you!!!!!!!!!!!!!!!!! -
29 September 2005 - 18:49
Annie Verrips:
Hallo Karin,
las net weer even je bericht. Leuk om zo op de hoogte te blijven.
Heel veel succes!!!
Groetjes
Annie -
29 September 2005 - 22:26
Irene V.d. Kooij:
Lieve Karin,
Blij te lezen dat je een bouwvakker/kinderjuf en cociale werkster bent. Van het eerste wil ik graag gebruik maken als je weer terug bent! Succes Karin, Fijn dat er mensen zoals jij zijn. Lieve groet, Irene. -
03 Oktober 2005 - 18:51
Daniel Van Zaalen:
Nou Karin dat is niet zo,n goede start van zon project.Hopelijk is de lectriciteit nu alweer gemaakt en is de scade beppert gebleven.Succes met het goede werk.