Op reis naar Ecuador
Door: Karin de Bruijn
13 April 2008 | Nederland, Amsterdam
Lieve vrienden, familie en anderen,
Nog 2½ week en dan ga ik op reis naar Ecuador!!
In een klein Indianendorpje in de bergen van Ecuador ga ik met een groep van Stichting 4YOU meehelpen aan de bouw van een kerkelijk centrum.
De voorontmoeting heeft mij nog enthousiaster gemaakt om op reis te gaan! Het was een ontzettend gezellige dag in Utrecht.
Ook voor de reis naar de Dom.Republiek die ik in juni zal gaan leiden, was het 29 maart de dag van ontmoeten en heb ik verteld over wat we gaan doen in Santa Rosa.
We gaan bouwen aan een nieuw project en eindelijk gaat een grote wens in vervulling van de mensen daar, en gaan we starten met de bouw van een kinderdagverblijf.
De school waaraan we in de zomer van 2007 aan hebben gebouwd, zal dan onze lokatie zijn waar we overnachten.
Het wordt nog heel spannend of er voldoende geld binnenkomt om de school helemaal af te bouwen vóór 19 juni!
Nu wordt er druk gewerkt aan de afvoerpijpen leggen en daarna komt de vloer eroverheen. Dan de ramen en deuren plaatsen en tot slot moet het sanitair geplaatst worden.
Hartelijke groeten,
Karin de Bruijn
Nog 2½ week en dan ga ik op reis naar Ecuador!!
Hartelijke groeten,
Karin de Bruijn
13 April 2008 - 11:18
Esther:
lieve Karin, wat fantastisch allemaal weer. Ik heb veel respect voor je. Doordat je telkens je dromen achterna gaat lukt het je ook deze keer. Daar ben ik van overtuigd.
Helaas lopen we elkaar net mis, ik ben per 1 mei weer terug. Praten we erna bij. Ik wens je veel kracht, liefde en licht. Liefs Esther. -
14 April 2008 - 19:21
De Hakkies:
Hoi Karin, weer goede voorbereidingen gewenst. Leuk om zo op de hoogte te blijven van al je belevenissen! Groetjes en veel liefs. -
16 April 2008 - 18:10
Anneke:
Ha die Karin,
Nou meid, je hebt weer mooie reizen voor de boeg!! Wens je veel succes met de voorbereiding en van harte Gods zegen,ook straks als je daar bent.
Doe voorzichtig en breng groeten over aan evt. bekenden!
Lieve groet,
Anneke W. -
19 April 2008 - 16:52
Martin H.:
Beste Karin,
Heel veel suc6 en plezier met al het goede werk wat je ook dit jaar weer gaat verrichten samen met anderen. God zij met je. Groetjes. -
22 April 2008 - 07:30
Gerda Te W.:
Hallo Karin....net terug van een 4 weekse reis door Peru i.v.m. "Pan de Vida" een stichting die staat voor de opvang van kinderen op verschillende plaatsen in Peru..zie ik jou berichtje...en ja, ook Ecuador heeft nog steeds mijn hart...vooral die mensen (kinderen) die ons vaak vergezelde van Pulinqui n. Tun salao enz...Wens je heel veel sterkte en zegen bij alles wat je gaat doen!!
Groetjes
Gerda