Bericht uit Santa Rosa
Door: Karin de Bruijn
15 November 2008 | Dominicaanse Republiek, Baní
Beste allemaal,
Sinds donderdag ben ik weer in de Dominicaanse Republiek samen met Sandra en Henk.
Het is goed om weer hier te zijn en alle vrienden weer te zien! Er is veel veranderd in de wijk, ook bij de kerk van Eddy is er een stoep gemaakt door de lokale gemeente van Bani.
We zijn vandaag inkopen wezen doen voor de Haitiaanse gemeenschap Belladere waar we maandag naar toe zullen gaan. We gaan voor 3 dagen naar Haiti om te kijken of we daar een project kunnen gaan starten in de toekomst. We nemen voor 50 gezinnen een voedselpakket mee en ook schriften en tandenborstel en tandpasta. Ben heel benieuwd naar alle belevenissen daar en het zal erg primitief worden.
Vandaag was het heerlijk om iedereen weer te zien en te zien dat er zoveel gedaan is bij de bouw van het multifunctionele centrum bij Edy Caro. Maar het is nog lang niet helemaal klaar en het zal nog wel even duren voor het gebruikt kan worden als kinderdagverblijf.
We slapen weer in de school boven de kerk bij Esdras en dat is prima.
Vandaag was weer een belevenis om inkopen te doen, want hoe reken je 50 tandenborstels af?
We slapen weer in de school boven de kerk bij Esdras en dat is prima.
16 November 2008 - 11:23
Wilma:
He Karin,
Wat fijn om te lezen dat er weer veel veranderd is in santa rosa. En wat heerlijk he om iedereen weer te zien! Ja het winkelen gaat vast weer net zo als alle andere keren heel rustig en voor de kassa een beetje stress misschien. Ben benieuwd naar de verhalen in Haiti. Ik leef met jullie mee. Actie schoenendoos was een succes stonden heeeeeel veel dozen geweldig. Nou veel plezier en geniet!