Gift voor school in Santa Rosa gevraagd - Reisverslag uit Hilversum, Nederland van karininbani - WaarBenJij.nu Gift voor school in Santa Rosa gevraagd - Reisverslag uit Hilversum, Nederland van karininbani - WaarBenJij.nu

Gift voor school in Santa Rosa gevraagd

Blijf op de hoogte en volg

13 November 2016 | Nederland, Hilversum

Beste allemaal,
Dankbaar ben ik dat ik vanmorgen in de kerk een collecte mocht aankondigen voor de Dominicaanse Republiek. De leiding van de school in Santa Rosa heeft gevraagd of ik wil helpen met een gift voor de reparatie van het dak van de school.

Pastor Esdras en zijn vrouw Elen zijn begonnen met de bouw van deze school, waar inmiddels 125 kinderen basisonderwijs krijgen. De bouw is in 2007 als bouwproject van stichting 4YOU gestart.

Als het regent staan er in deze school emmertjes om het water op te vangen, dat door het dak lekt. Om deze situatie te verbeteren is er een aanvaag gedaan om een betere afdeklaag op het dak aan te brengen en de buitenmuren te stucadoren zodat het regenwater er nier meer doorheen dringt. Hiervoor is 3825 euro nodig. Uw gift kunt u overmaken op rekeningnummer van stichting 4YOU te GROENEKAN; NL59INGB0007613167 ovv school Santa Rosa. Deze stichting is een ANBI en uw gift is belastingaftrekbaar.

Van 12 tot 27 december ga ik zelf naar de Dominicaanse Republiek om te kijken bij de school en te zien of de lekkage is verholpen.

Op 18 december gaat zondagschooljuf Yeni trouwen met Juan en daarvoor ben ik ook uitgenodigd. Als je het leuk vindt om haar een kaart te sturen, kan ik deze voor je meenemen naar de DomRepubliek.

Ook als je een kaart zou willen sturen aan Nina om haar te bemoedigen na het overlijden van haar vader, kan ik je haar adres in Frankrijk geven.

Iedereen is ook vast benieuwd hoe het met Jorge en mij gaat: "goed" kan ik zeggen en we bellen elke dag met elkaar. Hij is hersteld van zijn brandwonden en heeft nu werk gevonden als nachtwaker bij een motel op 4 km van het huis waar hij woont. Ik verheug mij er zeer op, dat ik hem over 4 weken weer ga zien.

Hartelijke groeten,

Karin de Bruijn