Voortbestaan van christelijke school in Santa Rosa - Reisverslag uit Punta Cana, Dominicaanse Republiek van karininbani - WaarBenJij.nu Voortbestaan van christelijke school in Santa Rosa - Reisverslag uit Punta Cana, Dominicaanse Republiek van karininbani - WaarBenJij.nu

Voortbestaan van christelijke school in Santa Rosa

Blijf op de hoogte en volg

21 Juli 2022 | Dominicaanse Republiek, Punta Cana

Lieve vrienden en vriendinnen,

Inmiddels ben ik weer in Nederland met prachtig nieuws! Dankzij een aantal toezeggingen voor een gift kan de christelijke basisschool Puertas Abiertas ("Open deuren"), blijven voortbestaan. Deze basisschool opent deuren voor veel kinderen in deze arme wijk in de Dominicaanse Republiek.De inschrijvingen voor het nieuwe schooljaar 2022-2023 zijn begonnen en met hulp van de ouders daar en de giftgevers in Nederland kunnen we veel kinderen een betere toekomst geven. Nu het duidelijk is, dat de school doorgaat, geef ik je hierbij het rekeningnummer om je gift op over te maken. Het is rekeningnummer NL51ASNB0708310249 ten name van GK de Bruijn. Eind augustus als de schoolvakantie voorbij is, ga ik het geld overmaken naar de Dominicaanse Republiek.

Hartelijke groeten,

Karin de Bruijn