Genieten in Ecuador
Door: Karin de Bruijn
09 Mei 2008 | Nederland, Amsterdam
Lieve allemaal,
Vanuit Riobamba even een kwartiertje om jullie te berichten over de geweldige tijd die ik hier beleef!
Ten eerste mocht ik hier mijn verjaardag vieren, wat een zeer bijzondere dag was. ´s Avonds was er een taart met kaarsjes en heel veel cadeautjes en gelukwensen. En de dominee uit Pulingui, Haye en Esdras hebben mij een zegen gegeven over mijn nieuwe levensjaar. Zeer indrukwekkend!
De sfeer in de groep is ontzettend leuk! En we hebben hard gebouwd aan het dak in Silveria. Gisteren was een top dag met het betonstorten. Echt zo leuk met de Ecuadorianen samen.
Vandaag zijn we in Tunsalao aan de slag geweest om daar te gaan schilderen.
Nu hebben we net een kinderhuis bezocht en zo dadelijk gaan we uit eten.
Afgelopen woensdag zijn we naar de Chimborazo geweest een bergtop van 6310 meter. Ernorm! We hebben in de sneeuw gelopen en op grote hoogte de NL valg gehesen en het volkslied van NL, DR en EC gezongen. Zeer speciaal! En de hele dag hadden we schitterend weer en dat is echt uniek!
Morgen, zaterdag is de laatste werk dag en ´s avonds is de opening van de kerk in Calshi, waar veel zang en dans zal zijn.
Dan gaan Esdras en ik zondag naar de jungle om daar een project te bezoeken waar de kerk in Hilversum een collecte voor heeft gehouden. Het is een hele lange reis van 6 uur heen en ook weer 7 uur terug naar de hoofdstad. Later in de week zullen we ons dan weer bij de groep voegen als we in Otavalo zijn.
Het is ontzettend leuk dat Esdras erbij is, ook voor de Ecuadorianen, die met hem vrienden worden en er zijn veel interesante discussies over boeiende onderwerpen. En in de groep ontvangt Esdras ook veel leuke reacties!
Het is en heel bijzonder project en konden jullie maar even meekijken!
Alle goeds!
Hartelijke groeten,
Karin
Foto´s zijn te zien op www.we-project.nl
Vandaag zijn we in Tunsalao aan de slag geweest om daar te gaan schilderen.
Nu hebben we net een kinderhuis bezocht en zo dadelijk gaan we uit eten.
Het is en heel bijzonder project en konden jullie maar even meekijken!
Alle goeds!
Hartelijke groeten,
Karin
Foto´s zijn te zien op www.we-project.nl
10 Mei 2008 - 06:24
Gerda:
Hai Karin..net goed en wel terug uit Peru, waar we ook mochten assisteren bij de allerarmsten...staat dit wat jij doet nog zo scherp in mijn geheugen....het is zo goed om te ervaren dat anders ook gewoon kan zijn en dat je het echte leven proeft...de vraag van waar het in het leven ECHT om gaat, wordt dan deels beantwoord!Zou je iedereen de groeten willen doen,,,(Bettie enz.) het is al lang geleden...maar wie weet!!?
Mooi die zegen...Gods zegen werkt ALTIJD iets uit!!o ja natuurlijk nog gefeliciteerd hoor!!Het ga je goed en tot horens
Gerda te W.
10 Mei 2008 - 08:04
Annie Verrips:
Hallo Karin,
Wat fijn dat jullie zo genieten daar. Het is ook in veel opzichten een bijzondere belevenis, denk ik. Ook voor de komende dagen veeel goeds gewenst!!!!
10 Mei 2008 - 17:04
Bram Helder:
Hallo Karin,
Excuses voor ons vroegtijdige vertrek, maar wij dachten dat jullie vroeg terug zouden zijn van de teinreis.Bedankt voor alle goede zorgen en doe iedereen de groeten. Wij zijn weer veilig thuis gekomen en hebben het bijzonder naar de zin gehad in Ecuador.
Groeten en fijne dagen npg,
Bram
10 Mei 2008 - 17:16
Irene.:
Lieve Karin,
Op deze manier, heel hartelijk gefeliciteerd. Wat bijzonder een verjaardag daar onder die omstandigheden te mogen vieren en zeker met deze, jou zo dierbare mensen. Wat ziet het gebouw er al goed uit. Waar is de laatste foto van (die kamer, zo westers) Doe Esdras de groeten. Karin, nog een hele goede nuttige tijd daar, succes met het vele werk en ik wens je veel liefde om je heen. Van mij een dikke kus, Irene. -
11 Mei 2008 - 14:13
Peter:
Hallo Karin,
Nog gefeliciteerd met je verjaardag
echt mooi dat er zoveel al gedaan in
Ecuador
Leuk om al je verhalen te lezen
Peter -
11 Mei 2008 - 14:35
Bram Helder:
Hallo Karin,
Laat je me even weten hoe de opening van de kerk in Calshi verlopen is ? Doe ze de groeten en zeg dat we het echt heel spijtig vinden dat we er niet bij kunnen zijn. Greoten aan de groep en Haye.
met een hartelijke groet,
Bram, Henry, Bart en Johan.