Help je mee de 4YOU reizen vol te krijgen? - Reisverslag uit Hilversum, Nederland van karininbani - WaarBenJij.nu Help je mee de 4YOU reizen vol te krijgen? - Reisverslag uit Hilversum, Nederland van karininbani - WaarBenJij.nu

Help je mee de 4YOU reizen vol te krijgen?

Door: Karin de Bruijn

Blijf op de hoogte en volg

21 Mei 2011 | Nederland, Hilversum

Beste vrienden,

Voor de reizen naar Ecuador & Dominicaanse Republiek voor de leeftijdsgroep tussen de 27 en 50 jaar waren helaas niet genoeg deelnemers.

In ieder geval is de reis naar de Dominicaanse Republiek nu verplaatst naar november, en van 4 tot 18 november hoop ik dan met een groep mensen tussen de 27 en 62 jaar in Bani te gaan bouwen en mee te helpen met het kinderwerk op school en in de kerk!

Een aantal belangstellenden heeft zich al bij mij aangemeld! Het gaat een bijzonder boeiende reis worden, daar we ook mee kunnen draaien op de school en in het chr. jeugdcentrum met de activiteiten daar. En daarnaast gaan we mooie excursies maken naar Salinas, Santo Domingo en naar de prachtige strand op het schiereiland Samana!

Hartelijke groeten,

Karin

Ps. De 4YOU jongerenreis in augustus naar Ecuador heeft nu 4 deelnemers, en het zou geweldig zijn als er nog een paar deelnemers bijkomen!www.4you2.og