Bijna naar huis
Door: Karin de Bruijn
18 Mei 2006 | Dominicaanse Republiek, Baní
Lieve allemaal,
Op dit moment ben ik in Otavalo in het noorden van Ecuador en het is hier prachtig weer!
Nog altijd gaat het goed en heb ik het naar mijn zin. De bergtocht naar de Chimborazao was een van de hoogtepunten, het was PRACHTIG weer en er waren heel veel vrienden en bekenden mee uit Tunsalao en Pulingui en het aller leukste was was dat er sponsorkinderen mee waren van het Compassion project en 1 daarvan was natuurlijk Felix. Dat maakte de dag natuurlijk zeer speciaal.
We hebben gewerkt aan het bouwen van een muur rondom de kerk, en veel gegraven enveel beton gemaakt en gestort. Eergisteren hebben we een mooie emotionele afscheidsdienst gehad en nu zijn we aan het reizen door Ecuador.
Vanmiddag gaan we terug naar Quito en morgen naar het vliegveld om om half zes avonds terug naar NL te vliegen.
Groeten en tot gauw!
Karin
Groeten en tot gauw!
Karin
18 Mei 2006 - 17:14
Gerda:
Hoop dat jullie een hele goede reis zullen hebben en zie er naar uit om te horen hoe het was in Ecuador!!
heel veel groetjes en anders: WELKOM THUIS -
18 Mei 2006 - 17:58
Anneke:
Je leest dit waarschijnlijk niet meer voor de tijd, maar toch: goeie terugreis en welkom op nederlandse bodem. Idem voor Henk en je andere reisgenoten.
Anneke -
18 Mei 2006 - 21:47
Anneke:
Geniet nog even van de laatste dag in Quito en een goeie reis terug. Ik ben erg benieuwd naar je belevenissen en foto's! Groeten, Anneke S -
19 Mei 2006 - 06:32
Marleen:
Goede reis naar huis!
19 Mei 2006 - 23:02
Martin:
Tjemig, wat gaat je reis snel voorbij zeg.
Fijn dat je het erg naar je zin hebt gehad, veel en nuttig werk hebt kunnen verzetten en oude bekenden, waaronder natuurlijk je sponsorkind Felix, weer hebt kunnen ontmoeten.
Groeten aan Henk, goeie thuireis en niet ziek worden in het vliegtuig. -
12 Juni 2006 - 21:22
Nellie:
Hoi Karin,
Wat leuk om dit berichtje nu in Holland te lezen. Heb je nog nieuws vanuit Ecuador?
groetjes, Nellie.