Help jij mee? De school heeft sponsors nodig
Door: Karin
30 September 2022 | Nederland, Hilversum
Lieve vrienden, familie en collega's,
De reden van deze nieuwsbrief is dat er voor deze maand onvoldoende geld is binnengekomen voor de school. Er ontbreekt nog geld om de salarissen te betalen van de leraressen. Op 1 oktober krijgt het personeel hun loon uitbetaald en het zou geweldig zijn, als je nog een gift zou willen doen. Je mag het overmaken op rekeningnummer NL51ASNB0708310249 tnv GK de Bruijn ovv school Santa Rosa.
Komende maand krijgt het personeel een half maandsalaris, daar de school pas halverwege de maand september is gestart met de lessen.
Het ministerie van onderwijs had een aantal eisen gesteld voor het voortbestaan van de school. Het schoolplein moest opgeknapt worden en de vloer moest op één hoogte zijn. Er was hoogteverschil en dat zorgde voor struikelgevaar en onveiligheid voor de kinderen.
Met het geld dat de ouders hebben betaald voor de inschrijving van hun zoon of dochter hebben ze deze renovatie van het schoolplein kunnen betalen. Geweldig om te weten, dat de school kan doorgaan mede ook door de bijdragen van de ouders.
Deze maand is er dus geld nodig om de salarissen te betalen voor de leraressen, de dames van de schooladministratie en de schoonmaakster en de portier. Het zou heel fijn zijn als er nog enkele giften bijkomen, zodat ik het geld op 1 oktober kan laten brengen op de school. 100% van jouw gift komt aan. Er zijn geen bankkosten daar Jorge mijn vriend het geld namens mij persoonlijk zal brengen.
De bouw van deze christelijke school is gestart in 2007, en in 2008, 2009 en 2013 is er verder gebouwd aan de school door vele vrijwilligers uit Nederland, die mee gingen op reis met stichting 4YOU/Amarant reizen.
Samen hebben we verschil kunnen maken in deze wijk, waardoor er nu christelijk onderwijs is op een school met veel persoonlijke begeleiding van de kinderen.
Voor veel kinderen een enorm verschil. Hoe mooi is dat.
De personeelsleden van deze school wonen allemaal in de arme wijk Santa Rosa en zetten zich met hart en ziel in voor deze school. De salarissen zijn laag en desondanks blijft het personeel zich inzetten. Hiervoor heb ik heel veel bewondering.
Zou jij bereid zijn om een gift over te maken? Wil jij hen helpen met hun werk voor de school? Maak dan je gift over op rekeningnummer:
IBAN: NL51ASNB0708310249
t.n.v. GK de Bruijn
te Hilversum
onder vermelding van school Santa Rosa
Fijn, dat je mijn nieuwsbrief tot het einde hebt gelezen
Hartelijke groeten,
Karin de Bruijn