Foto's uit Ecuador
Door: Karin de Bruijn
08 December 2006 | Dominicaanse Republiek, Baní
Wat een treurig weer in Nederland! Eén van mijn collega's zei:'Ik leef op zonne-energie'!Daar ben ik het helemaal mee eens.. vreselijk om één hele week géén zonnestraal te zien.
Maar mijn prachtige foto's uit Ecuador maken het goed en iedere keer als ik ze bekijk, komen de mooie herinneringen weer boven!
Vooral de bezoeken aan Felix en zijn familie hebben veel indruk gemaakt. Ik nam de andere deelnemers vaak mee en zag door hun ogen opnieuw hoe speciaal zij het vonden om bij een Ecuadoriaanse familie, die in een klein huisje midden in de bergen wonen, te gast te zijn. Altijd was de ontvangst hartverwarmend en hun gastvrijheid groot. We kregen zelfs een keer een heerljke maaltijd aangeboden!
Het andere hoogtepunt was mijn optreden met het plaatselijke kerkkoor; vooral van de reacties van de kinderen en de anderen uit Pulingui heb ik enorm genoten! Voor heel even was ik één van hen, één met de mensen uit Pulingui, en hun dankbaarheid uitte zich in het omknopen van een zelfgemaakt tasje door een dame van het koor en een zelfgemaakte sjaal, die ik nu in het koude NL maar wat graag draag!
Dankbaar ben ik dat ik opnieuw de kans had om me in te zetten voor de mensen in Ecuador.
Alle goeds!
Hartelijke groeten,
Karin
08 December 2006 - 15:37
Sytse Helder:
Hoi Karin, hartstikke leuke onderbreking van mijn werk om jouw foto`s even te zien. We zijn inmiddels al een week weer thuis, maar het goede gevoel komt direkt weer boven op het moment dat ik de foto`s bekijk. Leuk die van de berghut ! Groetjes, Sytse