Zondag in Bani - Reisverslag uit Baní, Dominicaanse Republiek van karininbani - WaarBenJij.nu Zondag in Bani - Reisverslag uit Baní, Dominicaanse Republiek van karininbani - WaarBenJij.nu

Zondag in Bani

Door: Karin de Bruijn

Blijf op de hoogte en volg

27 Maart 2011 | Dominicaanse Republiek, Baní

Beste allemaal,

Heel geweldig ik kan jullie weer even schrijven en heel leuk om jullie berichten te lezen!

Vanmorgen ben ik naar de Anglicaanse kerk geweest tegenover het huis van Marisol, waar ik logeer. Heel bijzonder en ik kon meezingen en het lijkt erg op de diensten in de Oud-Katholieke kerk.

Gisteren was een top dag en ik heb genoten in IKEA en veel praktische dingen gekocht voor een aantal vrienden die met mij mee waren.

De collecte voor de bibliotheek komt heel goed van pas, daar ze nieuwe boeken willen aanschaffen die nog in de collectie studieboeken ontbreken.
Ze hebben ook al een deel van de boeken genummerd zodat ze makkelijk kunnen zien als er een boek mist. De adminstratie is ook keurig op orde.
Er zijn echt veel cursussen in de het jeugdcentrum en het draait nu echt goed! Ze maken er ook donnuts in de keuken en die verkopen ze aan de kleine winkeltjes hier in de wijk en zo levert dat ook wat winst op.

Inmiddels is het weer hier omgeslagen en de frisse koele wind is gaan liggen en nu loopt de temperatuur langzaam op.

Vanmiddag ga ik met de tieners 3D kaarten maken bij Esdras en Helen thuis.

En dan maandag met Marino Mendez de bijbels wegbrengen. Dinsdga de laatste dag meehelpen op school, en woensdag vertrek ik uit Bani richting Punta Cana. Een lange reis!

Heel veel groeten,

Karin

• 27 Maart 2011 - 22:20

Pieter:

Hoi Karin,
    Leuk om je enthousiaste verhalen weer te lezen. Je bent duidelijk weer aan het genieten en kan weer veel helpen. Veel plezier en succes bij alle dingen die je de laatste dagen gaat doen.

• 28 Maart 2011 - 06:18

Hugo Verkade:

Hallo Karin.

"Alweer" een bezoek aan de Dem Rep?
    Het blijft trekken om die kant uit te gaan!
    Ik blijf je "volgen" met de je reizen die je er doet.
    Blijft leuk en voor mij ook informatief.

Hou vol, veel sterkte maar zeker ook veel plezier aan je werk en bezoeken.

Hartelijke groet,

Hugo Verkade
    Info@SHDR.nl

• 28 Maart 2011 - 07:15

Antoinette Janssen:

Hoi Karin,

Geweldig om je verhalen te lezen, je bent weer goed bezig daar! Wel jammer dat er nog geen deelnemers zijn voor juni, maar wie weet wat er nog gebeurd.

Heel veel plezier, maar bovenal Gods rijke zegen bij alles wat je onderneemt!

Veel liefs,
    Antoinette