Hoe is het in Santa Rosa? - Reisverslag uit Hilversum, Nederland van karininbani - WaarBenJij.nu Hoe is het in Santa Rosa? - Reisverslag uit Hilversum, Nederland van karininbani - WaarBenJij.nu

Hoe is het in Santa Rosa?

Door: Karin de Bruijn

Blijf op de hoogte en volg

17 Juli 2012 | Nederland, Hilversum

Beste allemaal,

Hierbij even een update. Er is weer van alles gebeurd in Santa Rosa! :-)

Het mooiste bericht kreeg ik van Esdras met daarbij de foto's van de bouw van het kantoor van de school.Inmiddels staan de muren en het wachten is nu op de 2e overmaking van de binnengekomen giften (waarvoor heel veel dank aan mijn collega's bij de EO en vele anderen)! Dan is het de bedoeling om de bekisting voor het dak te maken en het beton voor het dak te gaan storten.Het zou heel mooi zijn als het kantoor in september, als het nieuwe schooljaar begint, ook in gebruik kan worden genomen!

Inmiddels is er gezinsuitbreiding op komst in het gezin van Rafael & Christina en in november verwachten ze de baby. Ik ben heel blij voor hen...het enige probleem is de kleine behuizing. Een andere zorg is de beerput die vol is, en wat vaak een ondragelijk stank veroorzaakt. In de DR sluiten ze dan de put en graven een nieuwe beerput, bestaande uit een heel diep gat met stenen en bovenop een cementen plaat. Ook hiervoor ontbreken de financien bij de familie van Rafael & Christine. Het zou mooi zijn als we hen een handje zouden kunnen helpen om de vele euro's bij elkaar te krijgen. Mocht je daarbij willen helpen, heel graag je bijdrage overmaken op giro 9283199 tnv gk de bruijn ovv beerput.

Verder ben ik zelf nu druk bezig met de voorbereidingen voor de reis naar Ecuador in augustus. Het gaat een pittige reis worden, daar het een lange vlucht is en de afstanden in Ecuador ook heel groot. Tevens is het een reis van 3,5 week en dat is echt lang. Ik ben toch verantwoordelijk voor de organisatie van het geheel en dat betekent veel regelen, plannen, en in Ecuador straks zorgen dat het allemaal goed loopt op de bouw, met het kinderwerk, tijdens de excursies. Het is wel fijn dat Haye een deel van de reis er ook bij zal zijn om te helpen.

In ieder geval ben ik dankbaar voor alles wat ik mag doen, en het geeft mij echt heel veel voldoening!

Hartelijke groeten,

Karin

• 28 Juli 2012 - 22:40

Willeke:

Hoi Karin,

Leuk weer van je te horen! Een hele goede voorbereidingen en reis gewenst naar Ecuador.
    Wij zijn net terug van 2 weken kamperen vlakbij Assen, met kids en hond.

Willeke en familie