Genieten - Reisverslag uit Amsterdam, Nederland van karininbani - WaarBenJij.nu Genieten - Reisverslag uit Amsterdam, Nederland van karininbani - WaarBenJij.nu

Genieten

Door: Karin de Bruijn

Blijf op de hoogte en volg

27 Juni 2007 | Nederland, Amsterdam

Beste allemaal,

Het is nog steeds enorm genieten om dit project te leiden!

Gisteren hebben we veel kunnen doen op de bouw en vandaag is er ok hard doorgewerkt terwijl wij in Santa Domingo op excursie waren.

De tussenmuren zijn nu al opgemetseld tot 8 rijen hoog!

Vanmorgen vroeg reden we in een optocht met 11 brommertjes achter elkaar aan de wijk uit. Geweldig! Met de plaatselijke bus naar Santo DOmingo de hoofdstad van de DR om daar de oude stad te bekijken.

Erg leuk om de groep rond te leiden en te vertellen over de bezienswaardigheden zoals het huis van de broer van Columbus. Uiteraard hebben we ook gewinkeld op de Mercado en leuke souvenirs gekocht.

Gisteren hadden we een dag waarop alles misging; een hele zieke deelnemer en dat heeft ons erg beziggehouden en we hebben ons zorgen gemaakt. Een kind dat naar de dokter moest met een diepe snee in haar voet en zo hard huilde en bewoog dat de dokter haar voet niet kon hechten. En een meisje van 17, Jeny, die 4 mnd in verwachting is en meehielp met het kinderwerk had een stomp tegen haar buik gekregen en moest ook ter controle naar het ziekenhuis. En het kinderwerk was heel erg druk, maar wel leuk met bootjes maken en daarna tandenpoetsen met de kinderen.

Morgen weer werken, fluitles, stoeltjes en hout voor de tafeltjes kopen en een schoolbord.

En nu tijd voor het avondeten!

Groeten,

Karin

• 28 Juni 2007 - 07:14

Jurjen Zeilstra:

Hoi Karin,
    fijn om te lezen hoe het me je is. Geniet van alles wat lukt. Heel veel sterkte gewenst bij de tegenslagen.
    Vast ter bemoediging: We hebben heel goede gesprekken gehad met nieuwe kandidaat diakenen: Kees K., Margreet V., Maarten H. en Jessica R. Je staat er de 23e sept. vast niet alleen.
    Hartelijke groet,
    Jurjen.

• 28 Juni 2007 - 07:19

Aletta:

Hoi Karin,

Even een groet uit het natte Nederland, als ik je verhaal lees en de foto's zie zou ik zo mee willen de volgende keer!

Een hele goede tijd en tot ziens op de afdeling

Aletta

• 28 Juni 2007 - 08:05

Marjanne:

Ziet er goed uit zeg! Zet 'm op met de groep verder en geniet van het daar zijn en het rondleiden!
    groetjes, Marjanne

• 28 Juni 2007 - 10:26

Gerda Te W.:

Ja best heftig...de tegenslagen...Maar je weet Wie onze Grote Redder in de nood is!!Altijd goed om te weten hoe het gaat...kunnen we meebidden!
    Had die 11 brommertjes ook wel even willen zien...lijkt me leuk! Weer eens iets anders dan allemaal in de laadbak...! Veel plezier en groetjes!!
    Gerda/Aalten

• 29 Juni 2007 - 17:42

J Koers:

Karin,
    Ik vind het knap dat je nu alweer in deze
    bouwput aan het werk bent. Met alle ontberingen vandien.

• 29 Juni 2007 - 18:45

Herman:

Hoi Karin,

Het begint wel te kriebelen als ik je verslagen lees..... Bedoel je met Jennny, Jenny van José Guzman?
    Ken ik het meisje dat een snee in haar voet heeft gekregen?
    Ik hoop dat het met beide dames goed gaat.

Groet,
    Herman