Foto´s
Door: Karin de Bruijn
24 Mei 2010 | Dominicaanse Republiek, Baní
Hallo allemaal,
Alweer een week ben ik hier en nu ga ik proberen jullie enkele foto´s te sturen.
Afgelopen zaterdag ben ik naar een dorpje in de bergen geweest, om kinderen een bijbel verhaal te vertellen en knutselwerk te doen.
Met een jeep reden we erheen, steeds hoger, door een prachtig landschap. Het was een heel klein kerkje, maar wat waren er veel kinderen, meer dan 50!
In deze omgeving is geen telefoonverbinding, geen electriciteit en geen waterleiding. Veel mensen hebben in hun houten huisje alleen een zandvloer en ze koken op hout. Een toilet is een gat in de grond met een paar palen en wat bladeren en karton eromheen. En dat op slechts een half uur rijden van Bani.
Het was heel indrukwekkend! En ik zou graag deze mensen helpen.
De verzoeken om hulp zijn er elke dag, dan voor een nieuw dak zonder gaten, dan weer voor een gasfornuis, en ga zo maar door.
Het jeugdcentrum gaat het volgende project worden en ze willen daar graag de bibiotheek heropenen en de computerklas, maar zonder geld gaat dat niet. Dus iedereen die een gift wil geven of een collecte in zijn kerk kan regelen, heel graag! Giften kunnen overgemaakt worden naar het gironummer van stichting 4YOU en staat op de pagina www.4you2.org.
Hartelijke groeten,
Karin de Bruijn
Het was heel indrukwekkend! En ik zou graag deze mensen helpen.
Hartelijke groeten,
Karin de Bruijn
24 Mei 2010 - 21:12
Esther:
Lieve Karin fijn te lezen dat je zo in je element bent. Je aanwezigheid daar zodat je de mensen kunt helpen vind ik heel bijzonder en mooi. Dankbaar!
Geniet van je tijd!
Groet Esther