Groeten uit Ecuador - Reisverslag uit Baní, Dominicaanse Republiek van karininbani - WaarBenJij.nu Groeten uit Ecuador - Reisverslag uit Baní, Dominicaanse Republiek van karininbani - WaarBenJij.nu

Groeten uit Ecuador

Door: Karin de Bruijn

Blijf op de hoogte en volg

10 Mei 2006 | Dominicaanse Republiek, Baní

Lieve vrienden, familie en collega's,

Allereerst bedankt voor jullie berichtjes en jullie felicitaties!

Inmiddels ben ik bijna 1 week in Ecuador en ik geniet enorm! Het gaat allemaal geweldig goed en de groep is heel gezellig.

Vandaag zijn we op stap geweest met de trein midden door de Andes. Vanmorgen in alle vroegte reden we om 7 uur weg uit Riobamba. We vertrokken met mutsen op en sjaals om en enige uren later werd het zo warm dat we in ons t-shirt op het dak van de trein zaten. Het was prachtig!

Morgen gaan we weer aan het werk op de bouw.Samen met de plaatselijke bevolking bouwen we aan een multifuntioneel centrum in een klein dorpje op een half uur lopen van Pulingui, waar we slapen. De omgeving is schitterend!

Nu ik ga dit bericht afronden, daar ik nogal moe ben. We gaan zo direct weer terug naar Pulingui.

Alle goeds en heel veel groeten!

Karin de Bruijn

• 11 Mei 2006 - 07:05

Gerda:

O ja dat is geweldig die treinreis...weet het nog precies..wat koud...en later zooo heerlijk en wat een mooi land...Met hoeveel mensen zijn jullie? Ook altijd dagopening in het comp.lokaal? Zijn jullie in hetzelfde dorp bezig als waar we toen ook kinderwerk etc. deden..waar destijds het dak werd gerealiseerd??Wordt dat gebouw al gebruikt?? Zou het erg graag nog eens willen zien allemaal, maar boveal: de mensen...Betty en haar zusjes/broertjes..wat zullen ze "groot"geworden zijn..
    Wens je alle goeds en rijke zegen van de Enige Die je dat kan geven!!
    Liefs, Gerda

• 11 Mei 2006 - 20:20

Anneke:

Hey Karin,
    Leuk om weer wat uit Equador te horen!! Ik zie Pulinqui en al die mooie mensen zo weer voor me. Gaat alles naar wens? Doe de groetjes aan Henk en andere bekenden in Equador!
    Geniet ervan en veel werkplezier.
    Groeten Anneke (apeldoorn)

• 14 Mei 2006 - 12:33

Henk Wuister:

Leuk te horen dat het goed gaat.Afgelopen week net een voor mij zeer inspirerend project in de oekraine met world servants afgerond.
    Goede tijd verder en ook groeten ook aan henk.

• 17 Mei 2006 - 10:28

Janneke Louws:

Ha die Karin,
    Erg leuk om wat van je te horen. In gedachten ben ik bij je. De herinneringen aan vorig jaar beginnen weer te leven. Hoe gaat het met Felix? Doe alle bekenden de hartelijke groeten ook aan Henk. Een hele goed tijd.