Druk aan het werk in Bani - Reisverslag uit Amsterdam, Nederland van karininbani - WaarBenJij.nu Druk aan het werk in Bani - Reisverslag uit Amsterdam, Nederland van karininbani - WaarBenJij.nu

Druk aan het werk in Bani

Door: Karin de Bruijn

Blijf op de hoogte en volg

25 Juni 2007 | Nederland, Amsterdam

Lieve allemaal,

Na een heerlijk dagje uit naar het strand van Salinas, zijn we nu weer volop aan het werk aan de bouw van de school.

Inmiddels zijn er 6 rijtjes stenen gemetseld rondom op de bovenverdieping van de kerk. Het loopt allemaal heel goed!

Daarnaast geeft Wilma blokfluitles en dat is ook erg leuk om mee te maken!

Elke middag kinderwerk en vandaag met het verhaal van Noach waren er 100 kinderen. Ieder keer draaien we mee met de kinderwerk dat er al gebeurd in de diverse kerkjes in de wijk, en vandaag waren we te gast bij Edelin Caro.

Morgen nog een dag werken en dan gaan we woensdag op stap met de bus naar Santo Domingo om daar de oude koloniale stad te bekijken.

Het leven in het huisje heeft zo de gebruikelijke ongemaken, als geen stroom of geen water, omdat de watertank op het dak leeg is. Ook funcioneren een aantal kranen en 1 wc niet, maar iedere dag komt de loodgieter er wat aan repareren, dus ik denk dat als we weggaan dat alles functioneert.

Verder is het heel warm en uiteraard heeft ons huisje airco, maar die doet het echter niet.

De ontmoetingen van de groep met de plaatselijke bevolking zijn erg leuk en vanavond hebben we met elkaar gezongen.

We voelen ons echt thuis hier temidden van de Dominicanen.

Alle goeds en tot de volgende nieuwsbrief!

Groeten, Karin

• 26 Juni 2007 - 05:40

De Hakkies:

Hoi Karin,

Weer een hele inspirerende tijd gewenst, en nog bedankt voor je mailtje met foto's!
    Je was vroeg op, vanochtend !!!

• 26 Juni 2007 - 06:23

Antoinette Janssen:

Hé Karin,
    Wat geweldig om zo je reisverhalen te lezen, nog heel veel succes met al je goede werk en we blijven je volgen!
    Groetjes en Gods Zegen!
    Antoinette

• 26 Juni 2007 - 07:33

Gerdat Te W.:

Hai Karin, mooi om zo met je mee te mogen leven en reizen..wens jou met je groep een super tijd toe en ik sluit me bij de vorige reactie aan: God bless you!! (Groetjes voor Anneke!)

• 26 Juni 2007 - 17:53

Petra:

Hoi Karin,

Het is weer volop genieten voor jou...nog een heel pleasante tijd in de DR toegewenst! Groetjes uit Leuven, Petra

• 26 Juni 2007 - 19:58

Gerda Kamphuis:

Fijn dat het zo voorspoedig gaat! En die airco, dat weer... je wilt niet weten dat het hier slechts 14 graden is en erg herfstig. Truien en laarzen,vooral sokken weer uit de zomerslaap gehaald. Met ons alles o.k., nog 2 weekjes school en we hebben lekker vakantie. Doe je ook de groetjes aan Anneke! Heel veel succes met alles! Lieve groetjes en knuffel!