Bijna naar huis - Reisverslag uit Baní, Dominicaanse Republiek van karininbani - WaarBenJij.nu Bijna naar huis - Reisverslag uit Baní, Dominicaanse Republiek van karininbani - WaarBenJij.nu

Bijna naar huis

Door: Karin de Bruijn

Blijf op de hoogte en volg

15 November 2006 | Dominicaanse Republiek, Baní

Hallo allemaal,

Na een lange busrit zijn we rond de klok van drie uur weer terug in het plaatsje El cortecito waar we onze trektocht zijn begonnen.

Heerlijk nog een dagje genieten van de azuurblauwe zee, de palmbomen, en het mooie witte strand.

Morgenmiddag gaan we weer met het busje naar de luchthaven Punta Cana.

Het was een prachtige vakantie en we hebben enorm veel beleefd! Ik heb ook enorm veel mogen leren, wat mij volgend jaar zal helpen bij het project in Santa Rosa.

Esdras en Helen gaan de komende maanden hard aan de slag om alles voor te bereiden en zien er naar uit met het onderwijscentrum te starten!

Groeten,

Karin

• 15 November 2006 - 22:32

Karin:

Mocht je dit nog lezen, een goede vlucht naar Nederland gewenst. Morgen wordt het hier nazomers qua temperatuur, is de overgang niet zo groot..
    Wat zijn de plannen voor Santa Rosa??
    Hoor t graag van je!
    Karin

• 15 November 2006 - 23:13

Pieter:

Ja, wrijf het er nog maar even in, van die mooie witte stranden en de azuurblauwe zee enzo ;) Nee hoor, geintje, het is geweldig wat je daar allemaal doet en ik gun het je van harte om ook eens lekker te relaxen. Ik geniet hier vanuit Nederland volop mee van je avonturen. Ik hoop de bijbehorende foto's nog eens te komen bekijken maar eerst je volgende project nog. Goeie reizen en alvast succes. Groeten, Pieter

• 16 November 2006 - 08:41

Gerdat/Aalten:

Hoop dat je een goede reis naar Nederland zult hebben en wens je een fijne thuiskomst!!!
    Hoor weer verder van je o.k.?

• 16 November 2006 - 10:06

Annie:

Goede thuisreis!!
    Groetjes
    Annie

• 16 November 2006 - 19:04

Nellie:

Hoi Karin,
    welkom thuis! Wat is het omgevlogen. Fijn dat ik zo met je mee kon genieten...goed weekend en daarna maar weer...goede reis en de hartelijke groeten aan alle bekenden in Pulinqui en Tunsalao.
    groet, Nellie.

• 16 November 2006 - 21:46

Marleen:

Je bent nu waarschijnlijk al weer thuis. Hopelijk heb je een goede reis gehad? Het was fijn om weer mee te kunnen leven met je belevenissen.

Groeten Marleen