Terug in Nederland
Door: Karin de Bruijn
02 December 2005 | Dominicaanse Republiek, Baní
Lieve allemaal,
Bijna 1 week ben ik terug in Nederland!
Het was een heerlijk moment, toen ik de sleutel om draaide en mijn eigen, heerlijke huisje binnen kwam!
Maar het is wel behoorlijk wennen, vooral aan de kou! Ik heb het de hele dag door koud en het voelt alsof ik griep krijg.
Maar goed, ik heb heerlijk genoten van nog een week echt vakantie en heb alle tijd gehad om uit te pakken, de was te doen, te strijken, op te ruimen enz. Ik ben op bezoek geweest in Apeldoorn om mijn 2 kleine neefjes weer te zien en was wat het vreemd om daar in de sneeuw te lopen. In Hilversum is het nog een beetje herfst, maar daar in Apeldoorn, heel winters!
De foto's zijn inmiddels klaar en hierbij zend ik er jullie 4 mee:
1. Kerk van de binnenkant; met dak, verlichting, betegelde vloer, ramen, deur.
2. Jeugdcentrum; blije kinderen met hun nieuwe schoolboeken! Dank aan de gevers!
3. Ons team; Karin, Herman, Kim en Franky (Ernst en Ben waren alweer in NL) met Esdras, Helen en de kinderen.
4. Kerk van de buitenkant; bekisting en ijzerwerk wordt gevlochten.
Inmiddels is de kerk ook van binnen- en van buiten geschilderd, zo vertelde Esdras mij, toen ik hem van de week belde. Er is nog geld om een goede houten voordeur erin te maken en om ventilatoren te kopen. En Esdras wil ook de trap naar boven alsvast maken, daar het nu zo'n lelijk gezicht is; alles is geschilderd en ziet er piekfijn uit, en dan kijk je om de hoek, naar achteren en dan zie je die lelijke trap. Daar gaan we wat aan doen, zei Esdras door de telefoon, afgelopen donderdag.
Franky is nog in Santa Rosa en heeft de deuren van het jeugdcentrum geschilderd en de voetbaltafel gerepareerd. Echt super!
Tot zover het laatste nieuws! En ik verheug me zoals altijd, op jullie berichtjes!!
Groeten,
Karin
Bijna 1 week ben ik terug in Nederland!
De foto's zijn inmiddels klaar en hierbij zend ik er jullie 4 mee:
1. Kerk van de binnenkant; met dak, verlichting, betegelde vloer, ramen, deur.
4. Kerk van de buitenkant; bekisting en ijzerwerk wordt gevlochten.
Groeten,
Karin
12 December 2005 - 18:59
Cecilia:
HOLA KARIN TUS FOTOS ESTAN MUY BONITAS GRACIAS POR LA INFORMACION......
QUE DIOS TE BENDIGA