Nog 3 deelnemers gezocht voor Ecuador! Ga je mee? - Reisverslag uit Hilversum, Nederland van karininbani - WaarBenJij.nu Nog 3 deelnemers gezocht voor Ecuador! Ga je mee? - Reisverslag uit Hilversum, Nederland van karininbani - WaarBenJij.nu

Nog 3 deelnemers gezocht voor Ecuador! Ga je mee?

Door: Karin de Bruijn

Blijf op de hoogte en volg

07 April 2011 | Nederland, Hilversum

Lieve vrienden, familie, collega's,

Voor het 4YOU project in juni/juli naar Ecuador zoek ik nog 3 deelnemers! Dat is echt het minimale aantal, dat er nog bij moet wil de reis doorgaan!

Het zou zo jammer zijn als het niet doorgaat! Vooral voor de mensen die zich al hebben aangemeld, want zij verheugen zich op een bijzonder mooie reis! Maar ook voor de mensen in Silveria. In 2008 hebben we daar voor 't laatste gebouwd aan het gemeenschapscentrum en nu ligt de bouw al ruim 2 jaar stil. Echt jammer!

Ga je mee naar Ecuador? Het is een reis van 24 dagen, en naast het bouwen, gaan we allerlei boeiende excursies maken! De beklimming van de Chimborazo behoort altijd tot één vd hoogtepunten! Het voelt of je de Mount Everts hebt beklommen, want je klimt tot wel 5500 meter hoogte!

Na de 2 weken in Pulingui, dat omringt wordt door de mooie Andes bergen, zakken we af naar de jungle. En daar staat een jungle tour op het programma en een dag raften.

Dan reizen we door naar Otavalo en naar Quito, vanwaar we dan weer naar NL vliegen!

Ga je mee?

Hartelijke groeten,

Karin de Bruijn

• 13 April 2011 - 10:36

Karin Van Vessem:

Hoi Karin, heerlijk om je enthousiaste verhalen weer te lezen!
    Wat bijzonder dat je nog steeds deze reizen maakt!
    Hopelijk krijg je de groep compleet en kunnen jullie goed werk verrichten.
    Neem je ook spullen mee wanneer je naar de DR gaat? Wellicht kan ik je nog helpen aan het een en ander (onder andere babykleertjes).
    Ik hoop van je te horen.
    Groeten
    Karin