De reis gaat door
Door: Karin de Bruijn
08 Augustus 2010 | Dominicaanse Republiek, Baní
Beste allemaal,
Het is heel bijzonder, dat het is gelukt om die laatste deelnemer te vinden, en nu ben ik weer in de Dominicaanse Republiek!!
We hebben het fantastisch met elkaar en genieten! We zijn na een goede vlucht vanuit Punta Cana naar Bani gereisd en sinds zaterdagavond zijn we in Santa Rosa.
Na een heerlijk weekend, waarbij we veek mooie kerkdiensten mochten meemaken, zijn we vandaag begonnen met het werken aan de kerk. Vandaag hebben we gemesteld en een hele rand stenen gelegd boven op het dak in de brandende zon.
De anderen waren beneden bezig met het cement maken en we hebben heel veel emmers gevuld en afgeleverd aan de stucadoors. Ontzettend veel mensen hielpen ons en het was een gezellige boel.
Vanmiddag met de kinderen 3D kaarten gemaakt en ik kon dit helemaal overlaten aan de deelnemers, daar er 2 deelnemers zijn die al eerder mee waren met een 4YOU project.
De groep is heel erg leuk en we doen alles samen. ´s Avonds laat ik ze alleen want ik slaap zelf bij een gastgezin en dat is heerlijk om tot rust te komen en om wat dingen voor te bereiden is het heel praktisch.
We gaan morgen weer hard aan de slag op de bouw en verder met het stucwerk in de kerk en we hopen aan het eind van de week te kunnen schilderen.
Hartelijke groeten,
Karin
Hartelijke groeten,
Karin
10 Augustus 2010 - 06:33
Henk En Joke Verrij:
Aan Karin en reisgenoten.
Wat fantastisch dat het gelukt is voldoende mensen te vinden. Fijn dat jullie goed zijn aangekomen en een goede start hebben gemaakt. Succes verder met het werk!
Groeten! -
10 Augustus 2010 - 06:41
Klaas-Jan & Petra :
Dag Karin,
Leuk om je verslag weer te lezen :). Geniet van je tijd in de DR maar dat zal vast en zeker lukken! Hartelijke groet uit Eindhoven -
10 Augustus 2010 - 07:21
Annie Verrips:
Hallo Karin,
Wat fijn dat het toch is gelukt. Veel succes daar met jullie werk.
Groet van
Annie -
10 Augustus 2010 - 07:49
Martha:
Hola Karin
Otra vez estás en tu segunda tierra.
Disfruta de las bendiciones que el Señor te da.
Te haré entender, y te enseñaré el camino en que debes andar, sobre tí fijaré mis ojos (Ps 32:8)
Saludos
10 Augustus 2010 - 08:38
Marja:
ha die karin, goed om te lezen dat je er weer bent en dat de groep leuk is. doe iedereen de groeten van mij in Bani. veel succes met alles en vooral blijven genieten. gods onmisbare aanwezigheid toegewenst. groet van marja -
10 Augustus 2010 - 08:54
Sandra:
Oh, geweldig Karin, een hele goede tijd daar, doe iedereen de groeten en ik kijk uit naar je volgende verslag.
God bless you! -
10 Augustus 2010 - 10:26
Karin VV:
Hoi Karin, goed te lezen dat je weer werk kunt verzetten in de DR. Geniet van de tijd daar, de hartelijke groeten aan de mensen! -
10 Augustus 2010 - 17:36
Pieter:
Hoi Karin,
Veel succes en veel plezier weer.
Groeten. -
10 Augustus 2010 - 19:27
Wilma:
He harde werkster,
Wat bijzonder om weer te mogen lezen karin wat heerlijk voor je dat de reis is door gegaan. Ik ben er ook heel blij mee! Heb je helaas niet meer gesproken maar fijn dat ik jullie weer mag volgen! Geniet maar lekker en inderdaad goed plan even ook rust te nemen. Lieve groet aan een ieder!
Wilma -
11 Augustus 2010 - 07:09
Nellie:
Hoi Karin en reisgenoten!!
Wat een stoere foto van jou aan de kust! En wat leuk die spelende kinderen (4 op een rij)
Veel suc6 met de metselclub van jullie!
En natuurlijk hartelijke groeten aan alle bekenden.
Ik zie uit naar je volgende verhaal. -
15 Augustus 2010 - 19:18
Louise:
Ik wens jullie een heel gezegende tijd toe.