Thuis
Door: Karin de Bruijn
17 November 2006 | Dominicaanse Republiek, Baní
Hallo allemaal,
Weer thuis in mijn eigen huis! Vol van nieuwe indrukken en nieuwe plannen!
Volgend jaar gaan we starten in Santa Rosa met de bouw van een onderwijscentrum. Het is de bedoeling om de kinderen die naar de gewone basisschool gaan, extra scholing te geven. De kinderen in Santa Rosa gaan maar 1 dagdeel naar schoool, of 's middags of 's ochtends. Dat is onvoldoende en pastor Esdras Kelly wil de situatie graag verbeteren.
Het is een enorm veel belovend project en ik zie er enorm naar uit om in juni 2007 met een 4YOU groep erheen te gaan.
Maar eerst nog naar Ecuador; komende maandagavond vertrek ik weer uit NL om met 4YOU in Ecuador de kerk in Pulingui te gaan schilderen. Verder ga ik uiteraard met de kinderen aan de slag die daar naar het onderwijscentrum van Compassion komen. En er staan een aantal excursies gepland oa naar de ijsgrotten.
Dank aan een ieder voor de berichten op deze site!
Goed weekend toegewenst!!!!!!!!!!!
Groeten, Karin
Weer thuis in mijn eigen huis! Vol van nieuwe indrukken en nieuwe plannen!
Dank aan een ieder voor de berichten op deze site!
Goed weekend toegewenst!!!!!!!!!!!
Groeten, Karin
17 November 2006 - 23:02
Karin:
Je gaat ook maar door! Geweldig!
Snel even omschakelen voor je gaat verven.
Leuk om op de hoogte te blijven via deze weg.
Succes met al je plannen!
Karin -
17 November 2006 - 23:18
Gerda:
Lieve Karin, wat super mooi dat je dit allemaal doet! Ecuador-Pulinqui, dat zegt me persoonlijk natuurlijk heel veel...zou zo mee willen gaan..Zou je svp Betty en haar zusjes, broertjes en ouders en iedereen die ik heb ontmoet willen groeten van mij en Lizet en Ernst-Jan(Ze zijn inmiddels getrouwd!)Daar waren ze toen al zo benieuwd naar...de meiden vd dominee.. -
19 November 2006 - 12:28
Henk Sijtsema:
Hoi Karin,
Welkom terug in Nederland, en tegelijk goeie reis voor a.s. maandag toegewenst. Doe iedereen de hartelijke groeten daar in Pulingui en in Tunsalao mocht je daar nog komen. Bijv. aan Fausto heb net weer een brief van hem gehad dat hij mij miste en graag weer wil zien, het heeft Fausto erg goed gedaan en van genoten om mij afgelopen jaar te mogen hebben ontmoeten, en ik hem natuurlijk. Zal hem binnenkort terug schrijven. Succes, geniet ervan en Gods zegen toegewenst. Het ga je goed en tot later. -
19 November 2006 - 20:31
Essie:
Welkom thuis Ka! Je bent weer geweldig bezig. Ik kom binnenkort ff bijkletsen onder het genot van een kopje thee. Big hug, Esther. -
20 November 2006 - 06:58
Tonja:
Hoi Karin,
Ook vandaag weer een heel goede reis toegewenst en ook voor dit project bid ik je Gods kracht, zegen en bescherming toe!