Kinderwerk - Reisverslag uit Baní, Dominicaanse Republiek van karininbani - WaarBenJij.nu Kinderwerk - Reisverslag uit Baní, Dominicaanse Republiek van karininbani - WaarBenJij.nu

Kinderwerk

Door: Karin de Bruijn

Blijf op de hoogte en volg

20 Juni 2009 | Dominicaanse Republiek, Baní

Hallo allemaal,

Gisteren heeft Wilma ons heel erg verrast met een theateroptreden van de 3 blokfluit groepen en daarna was er nog een poppenkast spel, met de sokpoppen die de kinderen zelf hebben gemaakt!

Het is wel heel vermoeiend allemaal, de hele dag zijn we bezig! En 's avonds vallen onze ogen dicht als we in de kerk zitten. Na tienen gingen we gisteren nog bij Rafael en zijn gezin op visite om heerlijke verse ananas, meloen en mango te eten! Heel gastvrij worden we hier ontvangen.

De kinderen konden niet wachten en vandaag zijn we volop bezig geweest met kinderwerk, heel veel zingen en knutselen.De kerk zat helemaal vol bijna 80 kinderen.

Vanmorgen in de gevangenis geweest en we hebben 2 NL gevangenen ontmoet en mocht met een van hen een diepgaand gesprek voeren. Dat maakte natuurlijk ook weer de nodige indrukken los.

Morgen gaan we naar de Haitiaanse kerk hier in de wijk en na de middagmaaltijd gaan we met een aantal kinderen die nog nooit naar een zwembad zijn geweest, naar een zwembad hier dichtbij. Heb er heel veel zin in...ook vanwege de warmte hier.

En dan maandag begint onze trip naar Haiti.

Hartelijke groeten,

Karin

• 21 Juni 2009 - 08:51

Annie Verrips:

Hallo Karin,

ik wens je weer een heel goede tijd daar. Het lijkt me toch telkens weer een enorme ervaring!!

hartelijke groet,

Annie

• 21 Juni 2009 - 20:54

Aletta:

Waar ik toch wel erg benieuwd naar ben is, hie die Nederlandse gevangenen reageerde op je bezoek.
    Wist je dat ze daar zaten en mocht je lang met ze praten?
    WAt enorm bijzonder/

Goede reis naar Haiti

Aletta

• 22 Juni 2009 - 11:00

Sandra:

Ik kan de ananas bijna proeven, zie jullie in de Haitiaanse dienst, en dan al die kinderen... Heel veel indrukken dus, het blijft bijzonder zo'n reis he?
    Ik wens je alle goeds, ook in Haiti. Doe ze allemaal de groeten!
    veel liefs..