In Quito
27 Augustus 2012 | Ecuador, Riobamba
Lieve allemaal,
Met de nachtbus aangekomen in Quito! Zelf gaat het goed met mij, maar van de groep zijn er nu veel ziek, met klachten als reizigersdiarree. De nachtbus slingerde enorm om door de bergen te komen en daardoor was iedereen echt heel erg moe en geradbraakt van de reis.
Gisteren konden we maar met 9 mensen naar de kerk gaan, en de andreren lagen op bed. De kerkdienst ging over Matt 14: 22 over vertrouwen en dat was heel mooi, want het ging over de storm op het meer dat de discipelen in de boot zaten en moesten vertrouwen op Jezus. De middag hebben we besteed met een rondwandeling door Quito langs diverse kerken en op de top van een van de kerken genoten we van een bakje koffei of thee, met een fantastisch uitzicht op de miljoenen stad Quito.
Gelukkig is nu weer iedereen op de been en gaan we zo met de bus naar Otavalo. Haye is nu terug naar Nederland en gisteravond hebben we van hem afscheid genomen na de laatste avondsluiting in ons hotel samen met hem.
Ik ga nu mijn koffer inpakken en het hotel betalen en dan gaan we weer op pad.
Veel liefs,
Karin
Ik ga nu mijn koffer inpakken en het hotel betalen en dan gaan we weer op pad.
Veel liefs,
Karin