Vamos a la playa
Door: Karin de Bruijn
12 November 2006 | Dominicaanse Republiek, Baní
Hallo allemaal,
Vanuit een tropisch warm Bani groet ik jullie allemaal!
Het is warm, we zijn net terug van het strand en helaas géén water en géén electriciteit in het beste hotel van de stad. Dus ik zoek nu de koelte op in het Internet café.
Het was geweldig om vanmorgen vroeg om half negen met een busje vol uitgelaten kinderen naar het strand van Playa Palenque te gaan. De kinderen hebben enorm genoten van het strand, de zee, het springen in de golven! Het strand was prachtig, en onder de amandelbomen hebben we gepicknickt, wij met onze broodjes met kaas en de Dominicanen met mangú en salami.
Vanavond gaan we naar de kerk in Santa Rosa bij Helen en Esdras, en zijn we echt te midden van de Dominicanen. Touristen zijn er niet veel in Bani, maar in Santa Rosa al helemaal niet.
Morgen staan er bezoeken aan het jeugdcentrum en het kleuterschooltje van Helen op het programma en uiteraard wil ik door Santa Rosa lopen om nog andere vrienden op te zoeken.
Dinsdag ga ik vergaderen met Esdras over het project van volgend jaar juni.Heel belangrijk zowel voor mij als voor hem.
Ik wens jullie alle goeds!
Groeten,
Karin
Vanuit een tropisch warm Bani groet ik jullie allemaal!
Ik wens jullie alle goeds!
Groeten,
Karin
13 November 2006 - 09:10
Simon Kooyman:
Wat leuk dat jij in Bani bent, hoe is het met het gebouw wwaraan wij toen hebben gewerkt
groeten Simon -
13 November 2006 - 10:21
Ben:
Hallo Karin, Denk je eraan dat WS met de mond van DAniel Rodriquez er ook wel aan wil werken? Maar dan moet Esdras wel voldoen aan een aantal voorwaarden. Zijn kerk moet dan in en stichting zitten en geen persoonlijk eigendom zijn.
Datgene wat hij wil, daarvoor heeft hij gewoon veel hulp bij nodig. En dan moet hij die ook oppakken.Als hij dat op die manier regelt wel dan kan ik er ook wel bij helpen. voor een langere tijd.
Groetjes Ben.