In Ecuador - Reisverslag uit Amsterdam, Nederland van karininbani - WaarBenJij.nu In Ecuador - Reisverslag uit Amsterdam, Nederland van karininbani - WaarBenJij.nu

In Ecuador

Door: Karin de Bruijn

Blijf op de hoogte en volg

27 April 2007 | Nederland, Amsterdam

Hallo allemaal,

Sinds gisteren ben ik in Ecuador.Samen met 7 anderen uit Wierden werken we aan een kerk. Vandaag met beitels sleuven gehakt voor de electriciteit en met de vloer bezig geweest, daar we morgen beton gaan storten.

Het is erg leuk om alle bekenden hier weer terug te zien en ik geniet enorm!

Ben nu echt de reisleider van de groep en dat is een uitdaging. Wel heel intensief!

Zondag gaat de groep de treinreis maken door de bergen naar de Duivelsneus, en ik ben dan vrij! Ben van plan om naar Tunsalao te gaan, waar we in 2004 en 2006 gebouwd hebben. ´s Middags ga ik Felix opzoeken.

Tot zover het laatste nieuws uit Ecuador!

Groeten, Karin

• 27 April 2007 - 22:53

De Hakkies:

Weer een hele goede tijd gewenst. Wij gaan heerlijk een weekje aan zee (bij Wassenaar) camperen, even lekker uitrusten.
    Doei. Willeke.

• 28 April 2007 - 07:11

Nellie:

Hé Karin, fijn om te lezen dat je weer in Pulingui bent! Als ik even om het hoekje kon kijken...
    Geniet van alle contacten en groet alle bekenden in Tunsalao.
    Groetjes!

• 28 April 2007 - 08:31

Annie:

Hallo Karin,
    Wat leuk dat ik je tegenkwam toen jij in de trein stapte en ik er uit. Ik wens je een heel goede tijd daar!
    Annie

• 28 April 2007 - 10:29

Dirk Jan:

Hoi Karin,

Leuk dat weer terug bent op vertrouwde grond en een bouwproject kunt leiden.
    Nadat ik vorig jaar met World Servants in Dominicaanse Republiek geweest ben, begint het bij mij weer te jeuken als ik je verhalen lees. Diep in mijn hart zou ik het ook niet erg vinden om aan die kant van de plas te zitten maar een mens kan niet nou eenmaal niet alles (meer plannen dan tijd en geld).
    Die treinreis naar de Duivelsneus is erg indrukwekkend, ik heb hem zelf ook eens gedaan, toen zitten bovenop de trein. Succes en God's zegen bij alles wat je daar nog gaat doen.

Groeten,

Dirk Jan

• 28 April 2007 - 14:16

Herman:

Hola Karin,

Goed om te lezen dat je goed bent aangekomen. Je hebt niet echt veel tijd gehad om uit te rusten hè. Meteen aan het werk. Geniet van het bezoek aan Felix en de rest van de mensen.

Groet,
    Herman

• 28 April 2007 - 18:26

Gerda Kamphuis:

Hai Karin,
    Goed om te horen dat je het reisleidersschap wel bevalt, al hoewel... er wordt heel wat van je gevraagd, denk ik. maar JIJ kunt het!!! He heel veel plezier en het is maar kort; dus lekker genieten. Ik denk aan je! Lieve groetjes,
    Gerda

• 28 April 2007 - 22:04

Martin Hagen:

Hoi Karin,

Leuk dat je weer in Ecuador zit bij de mensen weer je hart naar uitgaat. Hopelijk kom je nog toe aan je favoriete bezigheid: betonvlechten. Veel plezier met het weerzien van Felix en de nieuwe uitdaging als reisleider.

Martin

• 30 April 2007 - 07:45

Jurjen:

Hoi Karin,
    leuk om nu al weer te horen dat je lekker aan de slag bent. Veel sterkte en vele goede ontmoetingen gewenst. Ik zie uit naar Pinksteren!Gods zegen voor jou!

Jurjen.

• 02 Mei 2007 - 10:34

Gerda Te Winkel:

Halloooo die Karin...zit ze weer in dat heerlijke land!!!Misschien, heel misschien zit ik volgend jaar weer in Peru....Echt zin in...jammer dat het zoveel kost..en zonder werk tegen die tijd....maar goed: God voorziet!! Ben je al in Tunsalao geweest...de dominees met hun gezinnen weer ontmoet??Mocht het nog een keer zo zijn : veel lieve groeten voor allemaal...Bettie enz.!!!! Wens jou het aller-allerbeste en ben er zeker van: Jij doet dat gewoon!!
    Gerda te Winkel

• 02 Mei 2007 - 19:12

Petra:

Hey Karin,

Even een berichtje om je nog een heel goede tijd toe te wensen in Ecuador. Momenteel zit ik, na de verhuizing van goede vrienden, in wat rustiger vaarwater en zowaar sinds lange tijd een avondje achter de computer en daar geniet ik van! Veel groetjes uit een zomers Leuven, Petra

• 03 Mei 2007 - 07:08

Erica:

VOOR 5 MEI!! Karin, Alvast gefeliciteerd!! Helemaal bijzonder om 'daar' 40 jaar te worden. Geniet van deze dag! Veel plezier, goeie terugreis en tot gauw.
    groeten uit Hilversum/Ede van Erica

• 04 Mei 2007 - 09:15

Irene:

Weet een beetje hoe je je voelt!!
    Heel veel succes. Loop jezelf niet voorbij. Is het niet erg warm om zo te hakken? Ik denk en bid voor een goede zinvolle reis en een behouden thuiskomst!! Veel lieve groeten, Irene.

• 07 Mei 2007 - 14:04

Anko Zwerver:

Ey karin, leuk dat je weer naar Ecuador kan. Veel plezier en sterkte met de taak van reisleidster! Groeten daar!