Op reis in de Dominicaanse Republiek - Reisverslag uit Punta Cana, Dominicaanse Republiek van karininbani - WaarBenJij.nu Op reis in de Dominicaanse Republiek - Reisverslag uit Punta Cana, Dominicaanse Republiek van karininbani - WaarBenJij.nu

Op reis in de Dominicaanse Republiek

Blijf op de hoogte en volg

30 Januari 2020 | Dominicaanse Republiek, Punta Cana

Beste allemaal,

Het is geweldig om weer in de Dominicaanse Republiek te zijn. Ik heb 2 dagen een B&B geboekt in Punta Cana, en genoten van het strand en het heerlijke zonnige weer.

Morgen is het dan tijd om naar Santa Rosa te gaan, daar waar ik 20 jaar geleden met mijn vrijwilligerswerk ben begonnen. Nu staat er een jeugdcentrum, een christelijke school, 3 kerken, en mocht ik meehelpen met de leefomstandigheden te verbeteren door in huisjes toiletten te maken, of vloeren aan te leggen. Prachtige tijden waren dat met veel enthousiaste deelnemers.

Nu is er een nieuwe fase aangebroken en help ik in de wijk een aantal jonge talentvolle studenten via stichting Badeloch. Een aantal zijn al afgestudeerd en werken in de wijk als leerkracht op de christelijke school, of in het ziekenhuis in Bani. Mocht je ook dit werk willen steunen, kun je een gift overmaken op bankrekening NL 28 ING 0000326212 tnv stichting Badeloch onder vermelding studenten Dominicaanse Republiek.

Morgen ga ik naar Bani om te kijken wat ik zou kunnen doen om een ruimte te bouwen voor de kinderen van de alfabetiseringsklas, waar kinderen met een achterstand heen gaan om te leren schrijven, lezen en rekenen.

Ik ben dankbaar dat ik dit werk mag doen al 20 jaar lang.

Hartelijke groeten,

Karin

• 02 Februari 2020 - 14:42

Annie Verrips:

Een heel goede tijd gewenst daar: succes en plezier.

• 02 Februari 2020 - 16:13

Tjitske:

hi Karin,
    wow al 20 jaar! Wat een doorzetter ben je! En mooi om te zien wat er allemaal is gebeurd... door jouw geven van je tijd, liefde en energie. Respect!

• 10 Februari 2020 - 07:33

Erica:

Heel knap van jou Karin! Dat je zo doorzet en je tijd en energie steekt in een ander land en mensen die het nodig hebben, respect. Geniet van je tijd weer daar.