Wat de toekomst brengen moge.......... - Reisverslag uit Punta Cana, Dominicaanse Republiek van karininbani - WaarBenJij.nu Wat de toekomst brengen moge.......... - Reisverslag uit Punta Cana, Dominicaanse Republiek van karininbani - WaarBenJij.nu

Wat de toekomst brengen moge..........

Blijf op de hoogte en volg

30 Juni 2022 | Dominicaanse Republiek, Punta Cana

Beste vrienden,

Lastminute ben ik afgereisd naar de Dominicaanse Republiek en ben nu in een bed [e-38] breakfast in Punta Cana. Gisteren ben ik via Brussel Airport Zaventem híer naartoe gevlogen met TuiFly Belgium voor € 589 EURO inclusief 25 kilo bagage met knuffelbeesten voor de kinderen in Santa Rosa, en natuurlijk stroopwafels vóór mijn geliefden, en heerlijke oude kaas voor mijn lieve vriend Jorge.

Het is nu midden in de nacht hier in de Dominicaanse Republiek, het is 4 uur 's nachts, en ik ben al 2 uur klaar wakker, door het tijdsverschil van 6 uur met Nederland. Allerlei gedachten gaan er door mij heen, en het is heerlijk om die op te schrijven in mijn dagboek en hier op deze website.

De afgelopen maanden waren zwaar, heel zwaar en na een lange periode van strijd om mijn functie bij de EO mag ik helaas mijn werk daar niet voorzetten en zal ik andere werk moeten gaan zoeken. Daarom wilde ik er even tussenuit om bij te komen van alles, na te denken, nieuwe inspiratie op te doen, samen met Jorge plannen maken voor onze toekomst..

Hartelijke groeten,

Karin

• 30 Juni 2022 - 13:03

Erica:

Een goeie tijd daar Karin! Hoop dat je dingen wat kan loslaten en nieuwe plannen maken. Probeer (ook) te genieten.
    groetjes Erica

• 30 Juni 2022 - 14:02

Gerda:

Dat is niet niets Karin …. Je hebt er een lange tijd gewerkt hè ..?
    Nu dus echt even bijkomen en veel sterkte!!

• 30 Juni 2022 - 20:15

Anneke:

Sterkte Karin! Dat moet lastig voor je zijn. Goede bezinnings en uitrusttijd toegewenst!!

• 01 Juli 2022 - 11:16

Adrienne :

Een mooie tijd daar Karin en kom je deze zomer nog een keer bij ons eten? Wanneer ben je weer in Hilversum? Geniet van je tijd daar en doe iedereen de groetjes. Liefs van Adrienne

• 04 Juli 2022 - 20:48

Pieter Van Der Tang:

Zo, na zo'n lange tijd weg bij de EO. Dat zal inderdaad wel even wennen zijn. Ik ben benieuwd wat je gaat doen. Every end is a new beginning. Het is op zich wel een gunstige tijd voor verandering. Veel personeelsgebrek dus dat moet kansen geven. En hoge huizenprijzen, dus als je een toekomst in de DR overweegt, dan zou je misschien wel daar van inkomsten uit verhuur van je woning hier kunnen leven. Ik wens je veel wijsheid bij het maken van je toekomstplannen.