Mijn excuses voor de vele mailtjes - Reisverslag uit Baní, Dominicaanse Republiek van karininbani - WaarBenJij.nu Mijn excuses voor de vele mailtjes - Reisverslag uit Baní, Dominicaanse Republiek van karininbani - WaarBenJij.nu

Mijn excuses voor de vele mailtjes

Door: Karin de Bruijn

Blijf op de hoogte en volg

29 Oktober 2005 | Dominicaanse Republiek, Baní

Lieve allemaal,

Sorry, dat er bij jullie en ook in mijn eigen mailbox zo gigantisch veel mailtjes binnen kwamen.Ik had wel 116 berichten. Beetje veel!!!

Het ging een beetje anders als anders om een bericht op de website te plaatsen en het leek net of het niet lukte. Mijn excuses dat ik zo ongeduldig was en een beetje te vaak op de knop ´plaats bericht´heb gedrukt.

Vandaag regent het weer eens veel en ik denk dat er veel neerslag aankomt als gevolg van de volgende orkaan die zich aan het ontwikkelen is in Midden Amerika; orkaan Beta.

Het is de bedoeling dat we vanmiddag nog gaan helpen met het kinderwerk bij Nina in de kerk.

Zondag zijn we van plan om naar het zwembad te gaan en lekker uit te rusten en bij te komen. Het doet mij altijd goed om dan even weg te zijn uit Santa Rosa en beetje een Westers gevoel te hebben, als we lekker eten aan een tafeltje aan de rand van het luxe zwembad, bij het strand van Bani.

Het weer klaart aardig op en er moeten nog boodschappen gedaan worden, dus ik ga dit bericht afsluiten.

Heel veel groetjes en ik waardeer het zeer als jullie wat persoonlijks laten horen!

Groeten,

Karin

• 30 Oktober 2005 - 23:45

Jogchum:

Beste Karin,
    Mijn PC heeft wat kuren, vandaar dat ik wat laat reageer. Fijn dat Alfa is meegevallen. Mijn zus kwam gelukkig met net zo'n bericht uit Tampa nav Wilma. Nu maar hopen dat het seizoen het hierbij laat.
    Veel succes met jullie werk. Groetjes, Bea en Jogchum