Nieuwe foto's
Door: Karin de Bruijn
19 April 2009 | Nederland, Hilversum
Lieve allemaal,
Het is alweer één maand geleden, dat ik een bliksem bezoek heb gebracht aan de Dominicaanse Republiek.
En hierbij zal ik jullie een aantal foto's laten zien van de activiteiten die ik georganiseerd heb in die week.
Het was heel goed om er te zijn; eindelijk is het nu voor elkaar dat Danielito naar school gaat! Mede met de financiele hulp van een aantal van jullie, kon er voor hem een schooluniform, met schoenen aangeschaft worden. Met zorg pakte Danielito de schoenen uit de doos en streek met zijn vingers voorzichtig over het leer...zulke schoenen had hij nog nooit gehad!
Met Esdras hebben we om de tafel gezeten om er op aan te dringen, dat nu toch echt alle bonnen te voorschijn moesten komen voor het eindverslag voor de stichting Kan ik er wat aan doen. En ook dat is gelukt! Alle kasten en laden gingen open en Esdras vond alle bonnen!
Ook ben ik weer in de gevangenis geweest op bezoek bij één van de bijna 200 Nederlanders, die daar gevangen zitten, meestal ivm drugstransport.
Het reisseizoen voor wat betreft de 4YOU projecten is weer gestart, maar we zoeken nog wel naar deelnemers, tussen 17-27 jr voor de zomerreizen naar Ecuador en de Dominicaanse Republiek. Meer info:www.4you2.org
Hartelijke groeten, dit keer niet vanuit de Dominicaanse Republiek maar uit Hilversum,
Karin
Karin
19 April 2009 - 21:25
Willeke:
Ha Karin,
Leuk om weer even een berichtje van je te ontvangen! En leuke foto's/goed werk.
Ik zou zo wel eens mee willen ... Groetjes van ons allen. -
20 April 2009 - 19:12
Toos:
Hoi Karin
Ik zie veel vrolijke gezichtjes tijdens het knutselen.Voor je volgende reis ligt er weer wat klaar hoor!
gr, Toos -
20 April 2009 - 20:09
Nellie:
Hoi Karin,
'k Heb weer even genoten van je foto's & verslag.
groetjes! -
24 April 2009 - 14:45
Ineke:
Het is gelukt, ik zit op je site, en ik heb je foto's bekeken! Leuk!