Stromen van zegen
17 Februari 2016 | Dominicaanse Republiek, Baní
Beste allemaal,
Gisteren ben ik hier in Puerto Plata aangekomen na een vlucht van 10 uur. Het regende heel hard. Jorge had autopech en file onderweg en was een uurtje later.
Het weerzien maakte echter alles goed en we hebben het goed samen. De regen kletterde neer, en samen hebben we God gedankt, en hebben we met elkaar een Spaans lied gezongen. het was heel mooi om zo samen God te aanbidden. En in ons knusse hotelkamer kletterde de regen neer, en dachten we beiden hetzelfde, stromen van Zegen en in het Spaans lluvias de Gracias.
Vandaag zijn we naar het strand geweest en 's middags met de kabelbaan, bekend van Wie is de Mol, omhoog om daar in de prachtige natuur rond te wandelen. Overal groene bomen, tropische bloemen ,en kleine paadjes omhoog en omlaag met trappen. Schitterend.
Vanavond zijn we naar het park van Puerto Plata geweest, ook bekend van WIe is de Mol, en het restaurant Molina, was er niet , maar we konden wel een heerlijk ijsje eten bij Helados Bon.
Nu zo lekker slapen en morgen gaan we naar Jarabacoa, naar de watervallen en donderdag reizen we dan naar Bani.
Hartelijke groeten,
Karin
Hartelijke groeten,
Karin
17 Februari 2016 - 09:52
Tonja:
Mooie tijd toegewenst Karin!
17 Februari 2016 - 15:32
Annie Verrips:
Geniet er maar van, Karin!!
19 Februari 2016 - 16:10
Henri En Nellie:
Hoi Karin,
een fijne tijd en groetjes aan alle bekenden.