Mercedes in nood - Reisverslag uit Hilversum, Nederland van karininbani - WaarBenJij.nu Mercedes in nood - Reisverslag uit Hilversum, Nederland van karininbani - WaarBenJij.nu

Mercedes in nood

Blijf op de hoogte en volg

14 September 2019 | Nederland, Hilversum

Lieve allemaal,

Gistermiddag kreeg ik een WhatsApp voice bericht van Mercedes. Hartverscheurend was het om haar stem te horen en daaruit de nood te horen. Ik hoorde en voelde de pijn, en zij vroeg mij om hulp te vragen aan vrienden in Nederland om haar te helpen.

Zij heeft verschrikkelijke pijn aan haar gewrichten en botten en dat was gisteren zo erg dat zij vroeg om wat geld om pijnstillers te kunnen kopen.

Zouden jullie willen helpen? Je gift mag je overmaken op rekeningnummer NL 51 ASNB 0708310249 ten name van GK de Bruijn ovv medicijnen Mercedes.

Nog 3 weken en dan ga ik naar de Dominicaanse Republiek, maar het voelt anders dan eerder. Ik had graag met een paar anderen gegaan, maar ik heb niemand gevonden om mee te gaan. Het is veel fijner, leuker, gezelliger en ik kan meer doen voor de kinderen daar als er meerderen meereizen naar Santa Rosa. Mocht je nog meewillen, laat het weten.

Hartelijke groeten,

Karin de Bruijn