Hulp voor Santa Rosa
Door: Karin de Bruijn
30 December 2007 | Nederland, Amsterdam
In Santa Rosa wordt er hard gewerkt aan het herstel van vernielde huisjes door de tropische storm Noel.
Een groep uit USA werkt in Santa Rosa samen met de mensen aldaar om hun huisjes te herstellen en nieuwe bedden en tafeltjes te maken.
Het is bemoedigend om op de foto's te zien hoe er alles aan gedaan wordt om de situatie te verbeteren!
Zie foto's op website van dominee Esdras http://picasaweb.google.com/esdraskelly7/AmorSinFronterasCornerstoneMD
Ook zijn de kinderen verrast met een kerstcadeau!
Inmiddels zijn de nieuwe projecten voor 2008 ook bekend en meer info staat op de website van stichting 4YOU.
Ik kan haast niet wachten tot het 19 juni is en ik weer naar de Dominicaanse Republiek vertrek!
Ik wens iedereen een gezellige jaarwisseling en een heel goed en gezegend 2008!!!!!!!!!
Hartelijke groeten,
Karin
30 December 2007 - 20:49
Bram Helder:
Fijn dat alles goed gaat met de opbouw op de D.R. Ik wens jou natuurlijk ook een heel fijn 2008 en ik kan me voorstellen dat je weer staat te popelen.
Als alles goed verloopt gaan Henry, Johan zijn schoonvader en ik nog één keer van 1 tot 9 mei.
groeten,
Bram -
31 December 2007 - 13:49
Nellie:
Hoi Karin, inderdaad heel fijn om te zien en te lezen dat Santa Rosa hulp krijgt.
Ik hoop dat ik vrij kan krijgen, dan kan ik er komende zomer zelf ook weer aan de slag!
groetjes