Foto's en nieuwe plannen 2012 - Reisverslag uit Hilversum, Nederland van karininbani - WaarBenJij.nu Foto's en nieuwe plannen 2012 - Reisverslag uit Hilversum, Nederland van karininbani - WaarBenJij.nu

Foto's en nieuwe plannen 2012

Door: Karin de Bruijn

Blijf op de hoogte en volg

11 December 2011 | Nederland, Hilversum

Lieve allemaal,

Het heeft mij weer de nodige moeite gekost om te wennen in Nederland. Vooral mis ik dan de warmte en de gastvrijheid van de Dominicanen.

Het maken van nieuwe plannen voor 2012 geeft dan weer hoop en op de website van 4YOU (www.4you2.org) kun je de nieuwe plannen voor volgend jaar alweer zien! Er staat een project gepland in juni om de kerk in Santa Rosa (Dominicaanse Republiek) verder af te bouwen en in augustus een project in Ecuador, om daar in de Indianengemeenschap Silveria, verder te bouwen aan een kerkelijk gemeenschapscentrum.
Uiteraard ga ik mee! En ik hoop dat er in 2012 wel voldoende deelnemers zullen zijn,dus ik roep jullie op om waar je kunt reclame te maken voor de projecten, in je kerk of op Facebook. Schrijf een leuk artikel naar je vrienden of vertel ervan op een verjaardag.

Komende zondag, 18 december, gaan de deelnemers uit onze kerk vertellen over alle belevenissen. Aan de hand van een 5-tal thema's nemen we jullie mee op onze reis! Je hoort over;
1. de bouw
2. de scholen en kinderwerk
3. de wijk en de gastgezinnen
4. de kerken en kerkdiensten
5. de uitstapjes en het land
Het zou heel leuk zijn als je interesse hebt om er bij te zijn. Er is eerst een kerkdienst, die georganiseerd wordt door de catechisanten en zo rond 11:30 begint de presentatie over de reis naar de Dominicaanse Republiek.

Hartelijke groeten,

Karin de Bruijn